Menu

Ce face Sorin Apostoliceanu cu mintea piteştenilor e manipulare grosolană

f_350_200_16777215_00_images_banner1_apostoliceanu_teren_.jpg

 

 

 

 

 

Cu toată dragostea, dar ce face Sorin Apostoliceanu cu mintea piteştenilor e manipulare grosolană.

Se plimbau azi liberalii în frunte cu candidatul prin centrul Piteştiului, iar Sorin Apostoliceanu critica de zor Primăria spunând că e mizerie, că oraşul nu e bine gospodărit, că a apărut din senin un şantier care nu trebuia să apară şi altele.

Dumneavoastră vă daţi seama până unde merge nebunia, adică viceprimarul de până acum o săptămână critică administraţia, rămâi pur şi simplu fără cuvinte, fiindcă asta nu mai e ipocrizie, e de-a dreptul impostură.

În mod cert îmi vor răspunde oamenii în galben că tocmai de aceea a plecat Apostoliceanu din funcţia de viceprimar, că nu era lăsat să lucreze pentru Piteşti. Minciună grosolană, a stat cât a putut pentru 160 de milioane net pe lună şi a plecat că nu avea voie legal să mai stea.

Deci, iată cum stă treaba, dragi prieteni, am văzut multe tâmpenii în politică, dar asta este una dintre cele mai mari. Pur şi siplu, liberalii sfidează capacitatea piteşteanului de a gândi logic şi de a spune:
- De ce nu ai administrat bine ca viceprimar, de ce nu ai plecat dacă nu erai lăsat să munceşti, de ce ai încasat un salariu cât 20 de pensii vreme de patru ani, domnule Apostoliceanu ?
Du-te, domnule şi minte la altă masă !

În mod normal, ar trebui să fac analiză politică, să îmi pun semnătura sub texte complexe, nu să trec la invective, deşi abia mă abţin. Ce analiză poţi face însă cu cei care îţi sfidează inteligenţa ?

Scriu următoarea frază, pentru istorie, dacă nu pentru zilele noastre:

Viceprimarul Apostoliceanu critică activitatea Primăriei !

NU, nu îşi face autocritica, el critică.

Dumnezeu să vă mai înţeleagă pe voi, dar mai ales pe eventualii voştri alegători.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK