Menu

Va fi Cristian Gentea ”Omul anului în Pitești, în politică și administrație” ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_elect.jpg

 

 

 

 

 

Cred că în acest an 2020 deformat de pandemie, mulţi piteşteni au ajuns la apogeul carierei şi au făcut performanţă. Probabil îi vom cunoaşte pe toţi spre finele anului, la Gala organizată că Consiliul Judeţean.

Sunt manageri care au realizat dezvoltări, scriitori care au lansat cărţi, medici care au salvat vieţi, cercetători, actori. Sunt elevi de 10.

În politică însă un singur om mi se pare că s-a impus, Cristian Gentea.

Vine de la Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară, unde a atras anul acesta zeci de milioane de euro şi a condus spre promovare Clubul FC Argeș, unde este preşedinte informal și căruia îi va aduce sponsori mari pentru performanță națională. PSD l-a convins, ce e drept, destul de greu, să lase fizica atomică şi să candideze pentru Primărie.

Astă-seară, vineri, de la 18, în emisiunea mea ”Criterii politice” îl am invitat pe dl Gentea. Vor interveni doamna Gica Dobrin și dl Nicolae Pavelescu, liderul Sindicatului Dacia.

După ce am măsurat bine semnificația termenilor, am decis să folosesc în emisiune expresia ”Omul anului în Pitești, în politică și administrație” în legătură cu Cristian Gentea. În fond, cine ar putea fi altul ? Poate că anticipez, anul nu s-a încheiat, dar așa îl văd pe dl Gentea.

Să nu uit să sugerez că nu e bine să ne batem joc de toți oamenii politici, fiindcă îi alungăm pe cei buni, iar Cristian Gentea este unul dintre ei.

Urmăriți emisiunea la Curier TV, de la ora 18. La ora 19, invitat este dl GeluTofan, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK