Menu

Urâta apucătură a domnului Apostoliceanu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_apostoliceanu_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Am impresia neplăcută că domnul Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Piteşti, este genul de om care după ce se desparte de cineva îl bârfeşte cu năduf. Bine că nu am asemenea prieteni, fiindcă în viaţă te mai şi cerţi, dar asta nu înseamnă să te apuci să dai din casă vrute şi nevrute.

Urâtă apucătură are aşadar domnul Sorin Apostoliceanu, am mai văzut-o le cei care îşi blamau fostele neveste, foştii socrii şi cumnaţi.

Merge până acolo domnul Apostoliceanu încât aproape că se acuză singur, adică spune că, ce să vezi, la Primărie veneau unii oameni de afaceri care trăgeau sfori şi el asista la aceste chestii oripilat. Nu ar fi rău să facă iute nişte autodenunţuri, fiindcă se mai scade din pedeapsă.

Plângăcios şi jucând rolul victimei, adică nu a fost lăsat să fie genial deşi este, Apostoliceanu încalcă regula păstrării caracterului în orice condiţii. Părerea mea este că omul nu e un gentleman şi nu pot să nu observ, fiindcă o face toată lumea, că Gentea e, în primul rând, un mare caracter, apoi mare lider.

Nu ştiu ce vor alegătorii, dar eu pe unul cam unsuros, cam plângăcios şi care te înjură după ce îţi întoarce spatele nu l-aş vota.

Bine că nu am uitat. Le spun domnilor Apostoliceanu şi Emanuel Soare că articolele semnate de mine sunt opinii libere şi bine cântărite. Ar vrea ei să îmi placă , să îi apreciez şi să îi laud cu forţa ?

Încercaţi la altă poartă.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK