Menu

Domnul Vrăjeală Multă vrea să îl amendeze pe președintele lui FC Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_soare_emanuel_prefect.jpg

 

 

 

 

 

Prefectul Argeşului, omul care vorbeşte ”mult și fără rost”, după cum l-a ceracterizat ministrul Marcel Vela, a anunțat că îl amendează pe domnul Cristian Gentea pentru că nu a purtat mască în clipa în care a plâns de bucurie că FC Argeș a promovat în Liga I.

Ideea este un pic dementă fiindcă am fost acolo și am putut observa că Gentea a purtat permanent mască, doar i-a alunecat o secundă când își ștergea lacrimile de fericire. Există zeci de fotografii cu Cristian Gentea purtând mască, dar când a fost luat în brațe de oameni înnebuniți de fericire masca s-a mai mișcat.

Ei zic că Emanuel Soare, Domnul Vrăjeală Multă, ar fi trebuit să îi scrie președintelui Clubului FC Argeș un mesaj de felicitare, nu să îl amendeze cu impresia că așa stopează pendemia în județ.

În fine, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, omul special care este Cristian Gentea va plăti amenda, în caz că o va primi, iar acest episod va rămâne în istorie. Istoria promovării echipei FC Argeș și a micimii unui om care, în mod nefericit, a ajuns prefect de județ.

Oricum, peste puțină vreme, Vrăjeală Multă va pleca de pe post, iar Cristian Gentea fi fi primar la Pitești.

Hai, FC Argeș !

G.S.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK