Menu

Cristian Gentea (PSD) pentru Piteşti: Preambul la campania electorală

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_prezentare_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Preşedintele PSD Piteşti, fizicianul Cristian Gentea, a fost desemnat astăzi, dumincă, drept candidat al PSD pentru funcţia de primar al capitalei de judeţ. Gentea, considerat favorit la câştigarea alegerilor în Piteşti, a prezentat presei argeşene un mesaj intitulat Preambul la campania electorală. Documentul a fost primit de ziarişti cu mult interes.

Preambul la campania electorală

Mulțumesc colegilor din PSD pentru marea onoare pe care mi-au făcut-o desemnându-mă candidat pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești.

Mulțumesc presei pentru că îmi preia acest mesaj și îi asigur pe toți ziariștii de prețuirea mea, de disponibilitatea pentru transparență totală și dialog permanent.

Mandatul sau mandatele mele la Primăria Pitești vor marca o nouă epocă în viața municipiului nostru drag, vor înseamna un răspuns clar, amplu și eficient la provocările secolului XXI.

Vă propun și o expresie de lucru care sugerează multe: PITEŞTI – MICUL BUCUREŞTI.

Vecinătatea ne ajută şi putem ”importa” din București cât mai mult din nivelul de trai, din salarizarea , din deschiderea spre Europa și întreaga lume, din lumea afacerilor, din lumea culturală a capitalei României. Putem, la rândul nostru ”exporta” valorile istorice ale zonei în care s-a întemeiat nucleul Țării Românești.

Voi prezenta, cât mai repede, programul electoral al meu și al echipei mele. Veți vedea că este întemeiat pe știință, management și dragoste.

Dragoste, fiindcă mi se pare că municipiului și oamenilor săi le trebuie mai multă dragoste din partea Primăriei.

PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI va spori în identitate, în personalitate, în gradul de fericire măsurabilă a oamenilor.

Fericirea socială a piteștenilor este țelul meu suprem.

La treabă, pentru Piteștiul de mâine !

Cu prețuire,
Ing. Cristian Gentea,
în curând, cu voia oamenilor, primar al municipiului Pitești.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK