Menu

Cum a reuşit Adrian Miuţescu să-I facă de râs pe liberalii argeşeni pe plan naţional

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miutescu_soare_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Dându-i prin capul acela, în care a uitat să mai bage o carte de mult timp, ideea cretină de a ţine şedinţă de partid la Muzeul Brătienilor, preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, i-a făcut de băşcălie pe toţi liberalii Argeşului,în plan naţional. Mă doare pentru unul dintre ei, directorul Muzeului, Mihai Alexandrescu, care nu merita aşa ceva, dar ce să-i faci, când te amesteci în tărâţe, te mănâncă porcii. Iată câteva fragmente dintr-un editorial publicat pe această temă de Cornel Nistorescu (G.Sm.)

”Pe zi ce trece mă coving că echipa de acum de la conducerea PNL este o adunătură marcată de foamea de bani și putere. Atît! Dincolo de numele partidului, nu-i nimic! O tristă spoială politică! Cum să nu-i cred mediocri cînd ei sunt lipsiți de anvergură, chiar și atunci cînd este vorba despre ei și despre înaintașii lor?

La mijlocul săptămînii, liberalii au transmis unora dintre ei următorul anunț:

”Vă informam ca sunteti convocat joi, 23.07.2020, ora 18.30, la Vila Florica – Stefanesti ( Muzeul National Bratianu), unde are loc sedinta BPJ avand urmatoarea ordine de zi:
Situatia politica actuala la nivel judetean si national;......”

Cu o simplă invitație, liberalii au arătat cam tot ce sunt și tot ce pot ei. Prima chestiune: Liberalii români nu mai scriu cu diacritice. Sunt dați Dracului!? S-au internaționalizat! Codițele și căciulile de la literele alfabetului limbii române le stau în gît și-i chinuie!

A doua: Liberalii de azi, județeni sau naționali nu mai pot ține ședințe decît în muzee. Şi nu în oricare, ci în cel dedicat Brătienilor! La prima vedere, ședința de la Muzeul Naţional Brătianu pare o racordare la istorie. Nici vorbă! Este un soi de hoție. Sau de fandoseală. Muzeul de la Florica este o instituție publică, făcută cu eforturi și pe bază de priorități și cu bani de la bugetul public, nu de la PNL! Culmea, nici exponatele nu sunt ale partidului, ci ale muzeelor și colecțiilor de obiecte istorice din România. A fost inaugurat în acest an cu un simulacru de festivitate (la care Ludovic Orban s-a prefăcut că sădește un stejar) și, în loc să devină un spațiu dedicat evenimentelor legate de istoria României, inclusiv a liberalilor, a devenit sală de ședințe pentru Stolojan, Țurcanca, Orban și Rareș Bogdan. Adică o locantă politică! Au închiriat liberalii județeni sălile Muzeul National Brătianu de la amărîtul acela de ministru de la Cultură? Nu cred! Înseamnă că mîine-poimîne vor face o ședință de partid și la Muzeul Peleș sau la Muzeul National de Artă?”

Ăștia nici nu-și dau seama ce caraghioși sunt cînd încearcă să bage capul într-o secvență de isotrie a Romaniei!? La cît de flămînzi sunt de recunoaștere publică, nu m-ar mira s-o văd și pe asta! Mîine-poimîne se adună la ședință în holul Palatului CEC pentru că ei sunt și nepoții Regelui Carol I!

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK