Menu

Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, desemnat spital COVID

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Spital-Leordeni-Pneumo.jpg

 

 

 

 

 

Pentru că spitalele COVID din județ sunt aproape pline cu pacienți, astăzi, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a decis desemnarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni ca unitate COVID-19, destinată persoanelor cu infecție SARS-CoV-2 asimptomatice, sau cu forme ușoare.

Pacienții Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni (aproximativ 30 de pacienți) vor fi transferați la Secția Pneumoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență Pitești (cei cu domiciliul în județul Argeș), iar cei domiciliați în alte județe (6 pacienți) la unități de profil similare din județul de domiciliu.

În plus, s-a hotărât ca Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI) să întreprindă toate demersurile necesare în vederea suplimentării numărului de paturi ATI disponibile în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești. Acest lucru se va face prin solicitarea unei unități mobile cu paturi pentru terapie intensivă, care va fi folosită pentru pacienți COVID-19 pozitivi și care va fi deservită de către personal dedicat al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK