Menu

Liberalii acuză. Sunt infectați nedeclarați la Spitalul Județean Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_tofan_gelu_1.jpg

 

 

 

 

 

 

"Managementul Spitalului Județean Argeș să prezinte oficial numărul angajaților infectați, precum și secțiile afectate!”

Spitalul Județean Argeș ar trebui să prezinte opiniei publice numărul exact de angajați infectați și dacă a fost demarată o anchetă epidemiologică. Potrivit unor informații care circulă în spațiul public, atât medici, cât și personal auxiliar sunt infectați cu Covid 19, iar aceștia cer să se efectueze de urgență un control de la Ministerul Sănătății. O altă informație spune că, la secția de Ortopedie, sunt 11 infectați și că această secție ar trebui închisă. Pentru a nu utiliza informații neoficiale, cerem conducerii Spitalului Județean Argeș să prezinte care este numărul concret al infectaților, secțiile unde se găsesc aceștia și măsurile care au fost luate”, scrie Gelu Tofan, purtător de cuvânt al PNL Argeș.

Conducerea Spitalului Județean Argeș respinge aceste acuzații și subliniază că raportările sunt corecte. Dl. Gabriel Copciag, medic ortoped, director medical al SJU Piteşti va fi prezent la ora 21 în emisiunea ”Marilena Barața, în direct” de la Curier TV, pentru a susține acest punct de vedere.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK