Menu

Surse ! Miuțescu, încearcă să scape de prefectul Emanuel Soare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miutescu_soare_1.jpg

 

 

 

 

 

Creșterea numărului de infectați în Argeș a devenit îngrijorătoare. Alături de Brașov, în Argeș se înregistrează o rată de incidență cumulată de peste 100 la 100.000 de locuitori, potrivit unui raport al Institutului Național de Sănătate Publică.

În aceste condiții, era normal să apară ideea că prefectul Emanuel Soare, cel care este însărcinat de Guvern să gestioneze pandemia, trebuie să plece. O presiune uriașă ar fi pusă pe PNL Argeș în situația, deocandată puțin probabilă, că municipiul Pitești sau tot județul ar intra în carantină.

Așa stând lucrurile, pe surse a apărut informația că PNL îl va arunca pe actualul prefect în lupta pentru președinția Consiliului Județean. Procedând astfel, președintele Adrian Miuțescu se spală pe mâini de eșecul previzibil, nu riscă nimic și va fi parlamentar câtă vreme va dori.

Dacă la Primărie PNL îl va susține pe candidatul USR, Ionuț Moșteanu, iar la CJ va candida Emanuel Soare, care este suficient de orgolios încât să accepte, marele câștigător va fi Adrian Miuțescu.

Plus că Argeșul va avea,din fericire, un alt prefect.

C.N.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK