Menu

Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș: ”Prefectul ar trebui să știe că rolul lui nu este de a se certa cu bătrânele care nu poartă mască în piețe”

f_350_200_16777215_00_images_Marius-Nicolaescu-PSD-13-iul-2020.jpeg

 

 

 

 

 

 

În conferința de presă care a avut loc,astăzi, la PSD Argeș, Marius Nicolaescu, vicepreședintele CJ Argeș, a devoalat o serie de minciuni ale guvernelor PNL și a adus în atenție unele efecte în administrația locală generate de acțiunile sau, din contră, lipsa de acțiune a Executivului.

"În primul decret privind instituirea stării de urgență, Guvernul PNL a exclus autoritățile locale și județene de la organizarea de licitații pentru achiziționarea de aparate și materiale necesare în lupta împotriva noului coronavirus. Consecința? În loc ca un aparat PCR să fie achiziționat de către Consiliul Județean cu 500.000 de lei, acesta a fost cumpărat cu 900.000 de lei!

De asemenea, Guvernul nu a alocat banii pe care autoritățile locale și județene i-au cheltuit cu sănătatea publică în această perioadă.

Pe de altă parte, deși am făcut demersuri încă din martie, când s-au închis școlile, ca banii pentru programul "Laptele și Cornul" să fie folosiți pentru acțiuni de combatere a pandemiei sau cutiile cu lapte să fie distribuite către anumite categorii profesionale sau sociale. Nu am primit niciun răspuns, așa că avem acum 158.000 de cutii cu lapte, iar unele dintre acestea încep să expire!", a declarat Marius Nicolaescu.

Vicepreședintele CJ Argeș a avut un mesaj aparte și pentru prefectul Argeșului. "Când aveam 3-5 cazuri pe zi, prefectul spunea că managementul în instituțiile publice din județ era defectuos. Acum, când suntem în top la cazuri de infectări, nu mai e management defectuos? Prefectul ar trebui să știe că rolul lui nu este de a se certa cu bătrânele care nu poartă mască în piețe, ci să coordoneze corect și eficient acțiunile instituțiilor cu atribuții în domeniu", a spus Nicolaescu.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK