Menu

PNL Argeș îi transmite lui Apostoliceanu ca nu-l mai vrea la Primărie

f_350_200_16777215_00_images_banner1_apostoliceanu_1.jpg

 

 

 

 

 

Am citit un comunicat de presă al PNL Argeș cu toată atenția, așa cum trebuie citit un comunicat al unui partid. Comunicatele exprimă idei și intenții ale partidelor cu impact asupra vieții tuturor și de asta le citesc, nu fiindcă ar fi, pe la noi, capodopere ale genului.

Dacă autorul celui mai recent comunicat al PNL Argeș e om serios și nu a făcut vreo complicație la cap de la insolație, atunci e clar că s-a discutat degeaba despre faptul că fostul pesedist Sorin Apostoliceanu va fi candidatul PNL la Primărie. Iată ce scriu liberalii.

”Scopul nostru este să oferim municipiului un om bine ancorat în realitățile orașului, care să cunoască nevoile piteștenilor și să impună un amplu proiect de dezvoltare urbană. PNL nu caută candidații altor partide, PNL își dorește un Pitești prosper, modern și curat.
PSD acuză PNL că racolează social-democrați. Numai un om ca Ion Mînzînă putea să emită o asemenea aberație. PNL are oameni capabili, profesioniști desăvârșiți care și-au demonstrat competențele manageriale de la preluarea mandatelor până în prezent”.

Repet, sper că omul care a scris, cu tastatura lui, cuvintele de mai sus e în deplinătatea gândurilor sale și exprimă poziția partidului. Spun asta deoarece după ce declară că ” PNL nu caută candidații altor partide” (formulare proastă care trebuia pusă sub forma ”PNL nu caută candidați la alte partide”, fiindcă altfel nu are niciun sens) ar fi greu de revenit la soluția Apostoliceanu.

Totuși, proasta formulare și agresivitatea cam maladivă a comunicatului mă fac să spun doar atât: PNL Argeş pare a se jena cu Apostoliceanu, lasă impresia că nu îl mai vor şi ar vrea să îl returneze ca pe un produs cumpărat şi care, iată, nu mai corespunde.

Partea proastă este că atunci dând textul e tembel (cum să caute ”candidații altor partide”, unde să-i caute, la ce să-i caute, Doamne ferește) nu poți să tragi concluzii în baza lui.

Deocamdată, asta ar fi bomba, anume că i se transmite lui Apostoliceanu că nu va fi candidatul PNL.

Au făcut liberalii o mlaștină atât de adâncă din treaba asta cu Apostoliceanu că abia își mai trag picioarele din ea.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK