Menu

Reacţia dnei Adriana Molfea cu privire la semnificaţia afirmaţiilor lui Ludovic Orban

f_350_200_16777215_00_images_banner1_molfea_adriana_1.jpg

 

 

 

 

 

Informam, în urmă cu puţin timp, că sâmbătă,pe DIGI TV, premierul Ludovic Orban a spus că sunt şefi de spital în Argeş care îi sfătuiesc pe medicii de la Mioveni să nu îşi prelungească detaşările.

Am precizat că sperăm din tot sufletul să fie un zvon neîntemeiat şi dna Adriana Molfea, jurist, managerul SJU Pitești, să nu aibă niciun amestec.

Am spus că sperăm de asemenea, că nu joacă aici niciun rol bomba care stă să explodeze cu privire la candidatura preşedintelui CJ, dr Dan Manu, din partea altui partid decât cel care l-a pus pe funcţie.

Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești a reacţionat şi a asigurat opinia publică de faptul că atitudinea sa a fost întotdeauna pozitivă şi constructivă:

"În permanență am încercat să determin oamenii să rămână la Mioveni. Sunt indignată de aceste afirmații apărute în spațiul public, total eronate, în condițiile în care tot timpul mi-l dedic pacienților. Domnul președinte Dan Manu nu mi-a cerut niciodată un asemenea lucru. Și nimeni altcineva. Țin să mai precizez că Secția de Boli Infecțioase de la Mioveni va funcționa până la finele lunii iulie tot cu personal de la SJUP. Doar in ceea ce privește Secția ATI nu va mai fi personal detașat de la Pitești", a declarat pentru Criterii dna Adriana Molfea, managerul SJU Piteşti.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK