Menu

Argeșean prins în flagrant când vindea cocaină

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-3.jpg

 

 

 

 

 

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, au depistat un bărbat de 29 ani, din Câmpulung, în timp ce ar fi încercat să comercializeze cocaină. Acesta a fost arestat preventiv.

 

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc. Acesta ar fi avut asupra sa 4 grame de cocaină.

În aceeași zi, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung și în București, la imobilele utilizate de cel în cauză.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 60 de grame de substanță susceptibilă a fi interzisă, ustensile ce ar fi fost folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna mai a.c., cel în cauză ar fi comercializat droguri de mare risc, cu precădere în municipiul Câmpulung.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, după care a fost prezentat instanţei, care a dispus măsura arestării preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Droguri-6.jpg

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK