Menu

ARGEȘ. PSD Mînzînă pasează bine, PNL Miuțescu dă și la poartă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_minzina_conf_presa.jpg

 

 

 

 

 

O conferință de presă a unei filiale locale de partid ar trebui să semene destul de mult ca structură cu un ziar local.

În structura unui ziar local, știrile și comentariile despre situații locale se vând cel mai bine.

Chestiunea asta o știe PNL Argeș care face din conferințele de presă un show local. Din păcate, acest show aduce mai mult cu un șir de atacuri la persoană, dar e de reținut că oamenii lui Adrian Miuțescu au grijă să nu vândă castraveți la grădinar.

PSD Argeș, la conferințele de presă, asta face, le prezintă jurnaliștilor editoriale pe subiecte naționale realizate oral și din picioare. Plictisitor și destul de ofensator.

Plictitisitor fiindcă într-o săptămână orice ziarist află că Rareș Bogdan și-a serbat ziua cu mulți invitați, că liberalii nu au purtat mască la Iași etc. etc. Sunt subiecte de televizor, te saturi de ele și e cel puțin straniu să le vezi reîncălzite la Pitești.

Ofensator deoarece jurnaliștii sunt considerați neinformați cu principalele teme politice naționale și veniți la PSD Argeș să ia lumină.

Evident că de o mie de ori mai interesant ar fi să avem știri și comentarii despre viața politică din localități și despre lupta politică din Argeș. Pentru asta este însă nevoie de documentare și pregătire pentru conferință,a șa cum ziariștii se pregătesc ”pentru tipar”.

Ecourile conferințelor PSD Argeș sunt puține, dacă nu chiar inexistente în presa argeșeană pentru motivul evident că sunt neinteresante, nu fac trafic. Totul e un ritual vechi, nimic proaspăt.

Norocul dlui Mînzînă este că e haios, e cald cu lumea și face poante care chiar au umor, dar de aici până la captarea audienței în presă e cale lungă pe care PSD Argeș se încăpățânează să nu facă niciun pas.

Vin alegerile la toamnă și va fi ca în fabula cu greierele și furnica, liberalul strânge puncte, pesedistul cântă frumos.

E și o doză de boiereală în chestiunea asta, adică ăia sunt țărănoi, n-au blazon, noi avem, nu coborâm la firul ierbii.

PSD Mînzînă pasezază bine, PNL Miuțescu dă și la poartă, cam așa se vede din tribună.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK