Menu

Vor piteștenii un primar gonflabil ca dl Apostoliceanu ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_apostoliceanu_1.jpg

 

 

 

 

 

Foarte bine au făcut cei de la interespublic.ro că i-au luat un interviu serios dlui Sorin Apostoliceanu după ce PNL Argeș a anunțat oficial că merge pe mâna lui la alegerile pentru Primăria Pitești.

I-am luat și eu un interviu dlui Apostoliceanu la Absolut TV și mi s-a părut a fi un om inteligent, capabil de o exprimare politică interesantă, din perspectiva PSD.

Acum, dl Apostoliceanu a devenit apostat, fiind totdată și viceprimar PSD și candidat PNL, adică, așa cum se zice în popor, ”și popă și hoț”.

N-am habar cum e să ai viață dublă, probabil că e vorba despre vechi traume și o suferință ascunsă la care nici nu vreau să mă gândesc. Desigur, unii ar califica starea ca fiind pur și simplu lipsă de caracter, dar eu văd întotdeauna omul pe latura dificultății de a avea o personalitate închegată.

Sincer, când văd că acest domn se măgulește singur că a fost contactat de PNL ”la nivelul cel mai înalt” pentru a i se propune candidatura, mă ia cu frig deoarece oamenii care fac astfel de compromisuri vanitoase nu sfârșesc bine. Aproape că îmi vină să spun că e mai bine să câștige dl Apostoliceanu alegerile decât să își pună la toamnă ștreangul de gât, fiindcă ce altceva să faci dacă ai și trădat, ai și capotat.

Din interviu, m-a interesat faza în care dl Apostoliceanu se laudă singur:

„Am experiență, putere de muncă, viziunea mea coincide cu a multor piteșteni care vor să trăiască frumos și mândri în orașul nostru. Timp de patru ani am fost alături de comunitate, am fost atent la toate sugestiile și propunerile primite, multe dintre ele excepționale. Numai având putere decizională pot pune în practică ceea ce ne dorim cu toții, astfel încât Piteștiul să fie așa cum ar fi trebuit sa fie demult: modern, dezvoltat, curat, viu și neapărat SMART!”

Neapărat SMART ! Se spune că ridicolul ucide, dar văd că dl Apostoliceanu supravieţuieşte.

”Pentru fiecare salt făcut, în cariera profesională sau cea politică, am muncit mult și cu seriozitate”, declară dl Apostoliceanu, însă oricât ai vrea să fii de culant nu poți să nu te gândești la câte trădări mici s-o fi pretat acest om ”în cariera profesională” înainte de marea trădare de acum.

N-am habar ce a fost în mintea PNL când și-a ignorat activul apelând la un pesedist, probabil că în mintea președintelui Miuțescu imaginea dlui Apostoliceanu e uriașă. Există și asemenea mituri locale în Argeș ? Ce ciudat !

Doar o minte bizară ca a dlui Miuțescu și o personalitate în inflație ca a dlui Apostoliceanu ar fi putut naște o asemenea candidatură.

Vor  piteștenii un primar gonflabil ca dl Apostoliceanu ?

Vedem la toamnă.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK