Menu

Dacă Gentea candidează, îmi e ca un frate, dacă nu, îmi e ca doi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_cristian.jpg

 

 

 

 

 

Am folosit această formulă populară dintr-un motiv foarte clar, anume că îmi plac oamenii care nu se aruncă cu capul înainte pentru a obține o funcție pe suport politic.

Cristian Gentea spune că nu va candida pentru Primăria Pitești și ar vrea să rămână director la RATEN. O mie de idei îți vin în minte când auzi așa ceva. Te poți gândi că acest om este prea important pentru securitatea nucleară a țării ca să fie lăsat să plece, ori că însuși Adrian Miuțescu ar fi bucuros să scape de un asemenea candidat din partea PSD.

Abia dacă nu candidează trebuie să se teamă însă liberalii de Cristian Gentea, fiindcă acesta se va implica în campania electorală cu trup și suflet și scăpat de griji. Lasând la o parte talentul organizatoric, Gentea va avea și credibilitate fiindcă nu va fi pentru el, ci pentru altul această campanie. Altruismul e întotdeauna apreciat de public.

Cristian Gentea are însă o pasiune poate mai mare ca orice, anume FC Argeș. Omul e nebun după acest club și va dori să rămână președinte și să îl promoveze, ba chiar să și vadă noul stadion deschis.

Nu știu cum va fi, până la final, dar dacă domnul Gentea candidează, îmi e ca un frate, dacă nu, îmi e ca doi.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK