Menu

Decizie STUPEFIANTĂ a unei instanțe din Argeș: O bestie care și-a violat fetița de numai 6 ani a fost pusă în libertate

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Stoica-Antonio-viol-fetita-6-ani.jpeg

 

 

 

 

 

 

Un bărbat din Argeş, care și-a violat copila în vârstă de numai 6 ani, a fost condamnat la 2 ani și 11 luni, cu suspendare, de către magistrații Judecătoriei Pitești.

Violatorul, Stoica Antonio Laurenţiu (50 de ani, din Pitești) a fost reținut anul trecut, pe 4 noiembrie, de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Cea care a sesizat Poliția a fost chiar mama micuței. Femeia fusese plecată de acasă timp de câteva săptămâni, împreună cu copilul cei mic (au 3 copii împreună), în județul Prahova, de unde este originară, pentru a-și rezolva niște probleme legate de documentul de identitate. Când s-a întors, fetița de 6 ani i-a povestit tot ce se întâmplase între ea și tatăl ei, tot chinul prin care trecuse.

La finalul lunii mai a.c., instanța de fond a decis că-l ”condamnă pe inculpatul Stoica Antonio Laurenţiu (...) la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 11 luni (...) suspendă executarea pedepsei sub supraveghere (...) fixează termen de încercare de 4 ani”.

Pentru că sentinţa nu este definitivă, iar inculpatul a fost eliberat ”de îndată”, judecătorii au luat, față de acesta, și măsura preventivă a controlului judiciar, până la finalizarea procesului. Pe timpul cât se află sub control judiciar, printre altele, inculpatului i se impune ”să nu revină în locuinţa familiei, să nu se apropie de persoana vătămată sau de membrii familiei acesteia, de alţi participanţi la comiterea infracţiunii, de martori ori experţi sau de alte persoane anume desemnate de organul judiciar si sa nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale”.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti au atacat imediat decizia, dar, până una-alta, violatorul este liber.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN