Menu

Beat, a devenit agresiv cu polițiștii. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

 

 

 

Aseară, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul la un imobil se ascultă muzică la o intensitate ridicată, ceea ce a iscat o stare conflictuală între petrecăreț și unul dintre vecinii săi.

Un echipaj mixt de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș s-a deplasat la adresa indicată, unde i-au cerut unui bărbat de 27 de ani, care generase situația, să se legitimeze și să dea muzica mai încet.

Bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat să dea relații pentru stabilirea identității și a devenit agresiv, adresând injurii, amenințări și lovind pe unul dintre polițiști.

În cele din urmă, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, instanța a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN