Menu

Bătrân de 86 de ani accidentat. Paramedicii l-au găsit, rănit, pe trotuar

f_350_200_16777215_00_images_Acc-Prundu-28-ami-2020.jpeg

 

 

 

 

 UPDATE ora 14:

”Din verificările efectuate de politistii Biroului Rutier Pitesti, a rezultat ca un barbat de 46 de ani, din Babana, care conducea o autoutilitara pe trotuarul paralel cu b-dul Petrochimiștilor, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers inapoi si a accidentat un barbat de 85 de ani, din Pitesti, care se deplasa pe trotuar.

In urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital cu diagnostic preliminar de suspiciune de fractura la membrul inferior stang si suspiciune de fracturi costale.

In cauză, a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, iar cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc accidentul”, transmite Biroul de Presă al IPJ Argeș.

____________

În urmă cu aproximativ 45 de minute, în cartierul piteștean Prundu (zona Autobază) a avut loc un accident rutier.

Echipajul SMURD, care a ajuns la fața locului, a găsit rănit, pe trotuar, un bărbat în vârstă de 86 de ani. S-a luat în calcul posibilitatea ca victima să fi fost lovită, cu spatele, de către o dubă.

Bărbatul avea o fractură la piciorul stâng, o plagă la membrul superior drept și acuza dureri toracice și la coloana lombară.

După ce a primit îngrijiri medicale, bătrânul a fost transportat la spital.

Imediat ce vom avea date despre modul în care s-a petrecut accidentul, vom reveni.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK