Menu

Președintele CJ Argeș: ”Totul are o limită!”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Manu-live---16.03.2020.jpg

 

 

 

 

 

 

Pentru conducerea PNL a Spitalului Județean de Urgență Argeș, legea este opțională, iar abuzul un lucru normal. În ultimele zile am avut parte atât de vid legislativ, cât și de contradicții legislative care au dat naștere unor interpretări cel puțin bizare din partea Instituției Prefectului și a celor numiți la conducerea spitalului județean, care nu mai vor să plece.

Ca atare, în temeiul art 3^1 din Hotărârea 5/2020 pentru încuviințarea stării de alertă, președintele Consiliului Județean Argeș eliberează din funcție pe managerul interimar Tiberiu Irimia și pe directorul medical Gheorghe Frătoaica.

“I-am eliberat din funcție chiar dacă nu eu i-am numit acolo, oricât de ciudat ar suna. Rămâne totuși un semn de întrebare pentru perioada 18 mai – 21 mai. În viață totul are o limită! Am așteptat din bun simț, din colegialitate și în special din respect față de salariații Spitalului Județean de Urgență Argeș și față de pacienți ca ei să înțeleagă că Spitalul Județean de Urgență Argeș trebuie respectat, protejat și trebuie să funcționeze. Din păcate așteptările au fost în van” - președinte Consiliul Județean Argeș, dr. Constantin Dan Manu.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK