Menu

Andrei Gerea: ”Să uităm acum să luăm măsuri de prevenție ar echivala cu un dezastru economic și social”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gerea-19-mar-2020.jpeg

 

 

 

 

 

A fost adoptată legea stării de alertă. Cu scandal, dar ce nu mai este cu scandal în zilele noastre!?

Cred că sunt prevederi necesare, inclusiv noile amendamente adoptate, mai ales cel care prevede punerea la dispoziție de către autoritățile locale de măști de protecție pentru familiile defavorizate. Este o lege absolut necesară având în vedere efectele pandemiei de COVID-19.

Fac un apel către oamenii politici, dar și pentru populație: să nu uităm prevenția! Venim după două luni de stare de urgență, cu pierderi de vieți omenești, cu drame, cu luptă și stres zilnic pentru personalul medical și pentru forțele de ordine, cu restricții pentru fiecare dintre noi. Economia este departe să dea semne de revigorare.

Să uităm acum să luăm măsuri de prevenție ar echivala cu un dezastru economic și social. Nu cred că mai avem nevoie de mai multe luni de stare de urgență, de firme închise.

Nu știu câte din locurile de muncă vor mai fi recuperate, vedeți și acum cât de dificil este ca toate companiile, mai ales IMM-urile să își repornească activitatea. Trebuie să avem grijă în primul rând de sănătate și să fim destul de inteligenți ca să putem să repornim motoarele economice.

Deputat Andrei Gerea

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK