Menu

Argeșean agresiv arestat 30 de zile pentru ultraj

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-2.jpg

 

 

 

 

 

În noaptea de 18 spre 19 mai a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați, prin 112, cu privire la o stare conflictuală intrafamilială, pe raza comunei Bascov.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj, care au găsit în curtea locuinţei indicate, un bărbat de 29 de ani, din aceeaşi localitate, care se manifesta agresiv şi despre care celelalte persoane, membri ai aceleiaşi familii, susţineau că anterior le-ar fi lovit.

În prezenţa polițiștilor, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv şi să ameninţe cu moartea pe membrii de familie, fapt pentru care a fost somat să înceteze. Ca urmare a nerespectării somaţiilor, cel în cauză a fost încătuşat. În aceste împrejurări, bărbatul a adresat amenințări cu moartea unuia dintre poliţişti.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

După administrarea probatoriului, de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, în baza delegării de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK