Menu

Vâlceanul care a răpit o fată de 17 ani de pe stradă, din Pitești, a primit arest la domiciliu

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Disparuta-Diana-Vilcea.jpeg

 

 

 

 

 

Ca urmare a dispariției în împrejurări alarmante a Dianei Vîlcea, în vârstă de 17 ani, din Pitești, petrecută în ziua de 6 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că Arthur G., de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, în seara menționată, în jurul orei 18:30, împreună cu alți doi tineri, au luat-o pe minoră de pe stradă, au urcat-o cu forța, într-un autoturism, cu care ulterior s-ar fi deplasat pe raza județului Dâmbovița. În aceeași seară, tatăl fetei a anunțat Poliția.

Se pare că motivul răpirii ar fi fost acela că familia fetei și cu cea a tânărului din Râmnicu Vâlcea discutaseră pentru căsătoria celor doi, însă ”negocierile” nu se încheiaseră favorabil acestei mezalianțe. De aceea, la momentul răpirii, s-a bănuit că cineva din partea lui Arthur ar fi luat fata de pe stradă, iar cercetările polițiștilor s-au îndreptat, încă de la început, în această direcție.

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arthur-Gunici-retinut.jpeg

 

 

 

Pe 8 mai, fata răpită a fost dusă, la sediul IPJ Vâlcea, de către un alt bărbat, care s-a dovedit a fi chiar tatăl răpitorului. Fata a declarat oamenilor legii că a fost luată împotriva voinței sale, nu invers, așa cum ar fi lăsat să se înțeleagă bărbatul care o adusese.
Ieri, polițiștii l-au găsit pe Arthur G. și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Astăzi, Judecătoria Pitești a dispus, ca măsură preventivă, ca Arthur G. să fie arestat la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK