Menu

UPDATE. Adolescenta de 17 ani răpită de pe stradă a fost găsită

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Disparuta-Diana-Vilcea.jpeg

 

 

 

 

 

UPDATE 8 mai, ora 12.40:

Diana Vâlcea a fost identificată, în colaborare cu polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea.

 

Familia fetei și cu cea a unui tânăr din Vâlcea fuseseră în discuții pentru căsătoria celor doi, însă ”negocierile” nu se încheiaseră favorabil acestei mezalianțe. Astfel că, la momentul răpirii, s-a bănuit că cineva din partea tânărului ar fi luat fata de pe stradă. De aceea, cercetările polițiștilor s-au îndreptat, încă de la început, în această direcție.

Astăzi, tânărul a decis că, pentru el, cel mai bine e să ducă fata răpită la sediul IPJ Vâlcea.

O echipă de la Biroul de Investigații Criminale Pitești se îndreaptă, acum, către județul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor.

_________________ 

O minoră de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce, în această seară, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, ar fi fost urcată, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

 

În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizați de tatăl fetei despre faptul că aceasta a fost răpită de către trei bărbaţi, de pe stradă, urcată cu forţa, într-o mașină, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Adolescenta se numește  Diana Vîlcea, are 17 ani, 1,65 – 1,70 m înălțime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea fetei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK