Menu

UPDATE. Femeie de 70 de ani și-a tăiat venele, în spital, la Câmpulung

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Lumanare.JPG

 

 

 

 

La Spitalul Municipal Câmpulung s-a petrecut o tragedie.

O femeie de 70 de ani, care era diagnosticată cu COVID-19, dar suferea și de alte probleme de sănătate, și-a pus capăt zilelor.

Femeia a fost găsită, în această dimineață, cu venele tăiate. 

______________

UPDATE ora 13.52

Instituția Prefectului Argeș este abilitată să comunice că o bătrână de 70 de ani, infectată cu virusul COVID-19 și internată la Spitalul Municipal Câmpulung, s-a stins din viață în această dimineață. După primele cercetări ale Poliției, se pare că femeia și-a pus singură capăt zilelor.

Bătrâna a fost internată, pe 22 aprilie, la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung, confirmată COVID pe 23 aprilie și transferată, în aceeași zi, la Spitalul Municipal Câmpulung.

Bătrâna prezenta și alte probleme de sănătate, suferind de insuficiență renală cronică.

Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanții Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-și mai ia tratamentul, deși nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecția cu COVID-19 și i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a și făcut. În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie.

Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineață, femeia a fost găsită moartă, provocându-și răni incompatibile cu viața.

Trupul ei a fost transferat la Pitești, la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK