Menu

”Ciuma Roşie” şi cu ”nişte penali” au făcut laboratorul de Biologie Moleculară de la Spitalului Mioveni

f_350_200_16777215_00_images_banner1_laborator_mioveni_111.jpg

 

 

 

 

 

Există acum un laborator de Biologie Moleculară la Spitalului Mioveni, unde începând din 23 aprilie se efectuează teste pentru depistarea infecțiilor cu SARS-COV-2. Acolo e primar Ion Georgescu, de la Ciuma Roșie.

Laboratorul de analize de la Mioveni, pentru depistarea și diagnosticarea persoanelor infectate cu noul coronavirus, cuprinde un sistem de testare Universal Molecular Diagnostics System – ExiStation 48A System, achiziționat de Fundația Groupe Renault România, format din două hote unde se prepară mixurile pentru extracție, un aparat ExiPrep-16Dx pentru extracția ARN-ului și un analizor PCR RT.

Cel de-al doilea echipament este un aparat PCR RT, care a fost donat de omul de afaceri Gheorghe Văsâi ”penal” , ajutând şi Cristian Gentea, Ciumă Roșie.

Trebuie menționat faptul că, cel puțin pentru moment, se vor efectua teste doar pentru două categorii de persoane, respectiv testele pacienților care prezintă simptomele infectării cu COVID-19, personalul medical - la ieșirea din tură și persoanele care au intrat în contact cu un pacient confirmat pozitiv.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK