Menu

Medicii demisionari de la Mioveni au perfectă dreptate

f_350_200_16777215_00_images_banner1_spital_mioveni_demisii.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Toți medicii de la spitalul din Mioveni, județul Argeș, inaugurat anul trecut, și-ar fi dat demisia, zilele trecute, când au aflat că trebuie să trateze pacienți cu coronavirus.

Medicii ar fi recurs la acest gest pentru că nu au echipamente de protecție, relatează Știrile Pro Tv.

Le dau perfectă dreptate demisionarilor și cred că Mirel Curea aduce cele mai bune argument referindu-se, în genere, la personalul medical.

În pandemie, medicii trebuie să aibă o singură abordare: nu intră fără echipament adecvat în luptă!

Aaron Mishler, o asistentă medicală din corpul medical al armatei SUA și implicata in epidemia Ebola din Africa de Vest în perioada 2014-2015 a arătat cât se poate de clar care trebuie să fie această unică abordare, una singură, una care nu este la alegere:

„Mi s-a cerut să repostez acest lucru cu privind știrea a 13 medici italieni care au murit din cauza COVID-19. Dacă nu aveți CPA(costum de protecție adecvat), nu intrați. Indiferent ce.

Această postare este destinată lucrătorilor in asistență medicală, doctori, asistente medicale, infirmiere și întregul personal.

Nu există nicio urgență într-o pandemie!

Tu, în calitate de lucrător medical, ești un multiplicator de forță. Pregătirea și experiența ta sunt de neprețuit trecând în această criză. Deci, vei fi confruntat cu câteva momente foarte dificile. Va trebui să iti pui nevoile pe primul loc. Vorbesc în mod special despre CPA și siguranța dumneavoastră.

Dacă sunteți in SPU și vă infectați, nu numai că sunteți în afara jocului pentru câteva săptămâni (sau uciși). Dar înlocuitorii dvs. ar putea fi oameni fără experiența dumneavoastră. Colaboratorii rămași au personal redus acum, mai probabil să greșească și să se îmbolnăvească ei înșiși. Încetezi să fii un multiplicator de forțe și începi să folosești resurse medicale.

Puteți salva pacientul, poate nu. Dar nu poți salva pacienții în săptămânile în care te așezi într-un pat de spital sau te folosești de un ventilator.

Oamenii vor muri. Nu deveni unul dintre ei”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK