Menu

Bătrân de 80 de ani dispărut de 11 zile de acasă, găsit mort de echipele de căutare

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Disparut-Iordache-Ionel.jpeg

 

 

 

UPDATE 27 februarie, ora 15.30:

În urma căutărilor, polițiștii l-au găsit decedat pe Ionel Costache, bătrânul dat dispărut în urmă cu 11 zile.

El a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, de pe raza localității Ciofrângeni. O echipă de căutare i-a descoperit, mai întâi, pantofii, după care, insistând în zonă, au descoperit și trupul bărbatului. Părea că alunecase, într-o râpă.

Din verificările făcuse de polițiști, în tot acest timp, a rezultat că bătrânul, deși spusese că pleacă la niște frați penticostali,la Tigveni, a plecat cu o mașină de ocazi, spre Rm. Vâlcea. Însă și din aceasta a coborât, după nici 3 km, spunând că se duce la ginerele său, care acesta nici nu mai locuiește în locul în care spunea bătrânul că se duce. Din această reconstituire a itinerariului lui Ionel Costache s-ar putea deduce că, totuși, acesta era confuz și dezorientat.

Nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului, dar cauza decesului urmează să fie stabilită, cu exactitate după efectuarea necropsiei.

 ____________

În ziua de 16 februarie a.c., COSTACHE IONEL, în vârstă de 80 de ani, a plecat de la locuinţa sa din localitatea Ciofrângeni şi nu a mai revenit. El a spus familiei că pleacă în vizită pe la frații penticostali, așa cum a mai făcut-o și în alte dăți. De data aceasta se ducea în comuna Tigveni.

Numai că dl Costache n-a mai ajuns la destinație, după cum au sesizat aparținătorii, la un moment dat. Văzând că nu dă niciun semn de viață, au sunat unde trebuia să fi ajuns, însă nu știa nimeni nimic de el. Astfel, aseară au anunțat Poliția de dispariția bătrânului.

Semnalmente: 1,80 m înălţime, aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr alb, faţa rotundă.

Vestimentaţia la data plecării: geacă neagră, din piele, pantaloni bej, din stofă, cămaşă albă, pantofi negri, din piele şi o borsetă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeş, telefon 0248 721519.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK