Menu

Domnule prefect de Argeş, aveţi un plan dacă ajunge coronavirusul la Piteşti ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_coronavirus_1.jpg

 

 

 

 

 

Într-o emisiune de la Curier TV, prefectul de Argeş, domnul Emanuel Soare, a inistat pe faptul că este coordonatorul instituţiilor statului în situaţii de urgenţă şi criză. Fără să dorim să inducem nelinişte, în acest moment considerăm că prefectul trebuie să fie pregătit pentru ce e mai rău.

Se apropie coronavirusul, 20 de cazuri de contaminare fiind înregistrate în Italia, cea mai afectată ţară din Europa de epidemia de pneumonie virală care s-a declanşat în China în decembrie.

Un italian în vârstă de 78 de ani care fusese testat pozitiv la coronavirus a decedat, a anunţat vineri ministrul italian al Sănătăţii, fiind primul deces cauzat de această pneumonie virală în Italia, relatează AFP.

Instituţiile statului au reacţionat unitar în China, unde vorbim despre o dictatură. Au reacţionat, de asemenea, în Italia, un stat matur din punct de vedere instituţional. Problema este în România.

În Italia sunt un million de români şi se înregistrează decese cauzate de noua epidemie, aşa încât apariţia coronavirusului în Bucureşti nu poate fi departe, iar fiindcă Argeşul se află...la un capăt de autostradă, nu e mult nici până aici.

Întrebarea noastră ar fi dacă prefectul de Argeş va aştepta instrucţiuni de la un guvern demis, de la unul care poate pica luni, de la cel ce va veni, ori are deja un plan, ori măcar o schiţă de plan.

Întrebarea devine serioasă: domnule prefect de Argeș, avețí un plan dacă ajunge coronavirusul la Piteşti ?

C.N.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK