Menu

VIDEO. Scene cumplite, azi-noapte, într-o comună din Argeș. 6 adulți și 5 copii au rămas fără un acoperiș deasupra capului

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Incendiu-CAP-Calinesti.jpeg

 

 

 

 

 

Azi-noapte, cu puțin înainte de ora 5, în comuna argeșeană Călinești, a izbucnit un incendiu la o hală, în locația fostelor grajduri ale CAP-ului.

Pompierii militari au intervenit, în cel mai scurt timp, cu 3 echipaje cu autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Flăcările se manifestau la acoperiș, dar și în interior (la 3 dintre camere), pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Alte 3 camere s-au degradat. 

În acea locație, în câteva camere amenajate de ei, locuiau mai multe persoane (6 adulți și 5 copii) de etnie romă, fără forme legale, din mila proprietarului. În afară de unul dintre copii, care era plecat pe la niște rude, la Ștefănești, erau toți acasă, în momentul când a izbucnit focul. Însă, din fericire, au reușit să iasă cu toții afară, la timp.

Unei singure femei i s-au acordat îngrijiri medicale, iar mai apoi a fost și transportată la spital, pentru o suspiciune de fractură la mâna dreaptă.

Pe cel mai mic dintre copii, o fetiță de circa 1 an, care apucase să iasă afară cu doar o păturică pe ea, au ținut-o polițiștii prezenți la fața locului în autospeciala lor, până când s-a terminat agitația și a fost recuperată de părinți.

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al unui mijloc de încălzire nesupravegheat (posibil au luat foc materialele textile aflate lângă sobă).

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK