Menu

Cine face ca Mărăşoiu, ca Mărăşoiu păţește

f_350_200_16777215_00_images_banner1_marasoiu_exclus_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Îmi place mult consilierul judeţean Dorin Mărăşoiu, dar bine au făcut cei din conducerea PSD Argeş că l-au dat afară.

Îmi place Dorin Mărăşoiu ca om, e iubitor de pădure şi de animale, de mâncare românească şi de vin bun, făcut de mâna lui, adeseori se izolează romantic, fugind de societatea compromisurilor, îi place să se bucure de un apus sau de un răsărit de soare reproşându-ne implicit că noi am uitat să facem asta, iar eu nu pot decât să îl invidiez şi să îi dau dreptate.

Însă una-i una şi alta-i alta.

De mai multă vreme l-am sesizat pe domnul Mărăşoiu bufnind şi trântind, nemulţumit de cariera sa politică, ciupit de propaganda sistemului, gata să reproşeze totul tuturor, făcând aşadar o dizidenţă mocnită, ca în filmele cu haiduci când unul s-ar întoarce la vatră şi începe să mârâie că vine iarna.

Îmi era clar că Dorin Mărăşoiu se socoteşte persecutat şi totodată superior moral şi poate chiar din punct de vedere al competenţelor , situaţie în care puteam să pun pariu că îşi va căuta alt cuib, eventual la Ponta fiindcă pe vremea preşedinţiei pesediste a Pisicuţului s-a simţit cel mai bine pus în valoare.

Pesediştii, aflaţi şi ei pe pragul crizelor de nervi, auzind istorii despre micile trădări ale lui Dorin, l-au dat afară, iar faptul că Ion Mînzînă a făcut asta arată că vrea să fie perceput ca mână de fier.

De fapt, Dorin Mărăşoiu bănuia ce-l aşteaptă din partea noii conduceri, mizând la alegeri pe tabăra Măriei Dinu cu care, spiritual şi comportamental nu avea nici în clin, nici în mânecă.

Acum, domnul Om al Naturii îşi poetizează situaţia pe Facebook, spre deliciul fanilor care îi jură credinţă veşnică.

Pe scurt, consider, cu toată dragostea, că cine face ca Mărăşoiu, ca Mărăşoiu să păţească, iar dacă vreţi o prognoză intuitivă, vă spun că după apropiatul eşec electoral la Călineşti şi după ce va vedea că Pro – Raiul miroase un pic a pucioasă, se va întoarce acasă şi, probabil, va fi reprimit.

Până atunci, vine primăvara şi pădurarului îi şade bine să cânte din frunză.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN