Menu

Mobilizare exemplară! Doi dispăruți găsiți, în timp record, de către polițiștii argeșeni

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie--.jpg

 

 

 

 

 

În cursul zilei de ieri, 12 februarie, polițiștii argeșeni au rezolvat, extrem de rapid, situația a două persoane dispărute.

Prima dintre cele două sesizări a venit din partea unui bărbat din Suseni, care, în jurul orei 18:30 anunța polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, că socrul său, în vârstă de 80 de ani, nu a mai revenit la domiciliu, după ce plecase în dimineața aceleiași zile, cu animalele la păscut.

În aproximativ o jumătate de oră, după o mobilizare exemplară a polițiștilor și a cetățenilor din localitate, bătrânul a fost găsit pe raza comunei Rociu. Acesta era pe câmp, cu animalele, dar se rătăcise și nu mai știa să ajungă acasă. 

A doua sesizare a fost primită în jurul orei 23:00, când la sediul Secției 2 Poliție Pitești s-a prezentat un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care a relatat polițiștilor că sora sa, în vârstă de 45 de ani, persoană cu probleme medicale, a plecat de la domiciliu în jurul orei 11:00, nu a mai putut fi contactată și nu a fost găsită de către membrii de familie.

Polițiștii s-au mobilizat rapid pentru a o găsi. Femeia a fost dată în atenție și a fost găsită, în jurul orei 23:30, în centrul municipiului Pitești. Aceasta nu suferise vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK