Menu

De ce mă trimiteți la șomaj, domnule deputat Nicolae Georgescu ?

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Georgescu-Stocheci.jpeg

 

 

 

 

 

A avut loc o nouă conferință de presă la PSD Argeș, iar distinsul deputat Nicolae Georgescu a vrut să ne trimită la șomaj pe toți jurnaliștii din zonă.

Domnia sa a vorbit minute în șir despre cele 25 de OUG ale lui Orban, despre anticipate, despre ”intențiile meschine ale PNL” etc. Ne-a spus ceea ce știam, ceea ce aflasem de mult, ceea ce am ajuns să visăm noaptea.

Ce să scriem, cum să scriem, ce să alegem din cele spuse de deputat ? Ne sugerează vreun rezumat, vreun titlu ? Nu are cum.
În consecință, nu vom scrie, nu cred că a scris nimeni nimic sau nu a scris mare lucru.

Abia într-un târziu, domnul Nicolae Georgescu s-a referit la noul prefect pe care l-a acuzat de o diplomă de doctorat de slabă factură. E un subiect cât de cât original.

Conferința a fost salvată de doamna senator Cristina Stocheci, medic de urgență, fost șef al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, care a abordat problema OUG pe sănătate. Doamna Stocheci a fost la obiect, a vorbit limpede, a arătat care e hiba ordonanței de urgență. Se poate scrie ceva.

Oricum, conferința PSD a crescut ca interes, s-a ordonat, a fost mai aproape de ceea ce trebuie să fie, întrebările au fost interesante, jurnaliștii s-au mai abținut de la editoriale pe picior.

De continuat în același sens.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK