Menu

Accident, în Argeș, cu 6 persoane implicate

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Smurd-2.jpg

 

 

 

 

UPDATE:

Au fost 6 victime. 4 dintre acestea (printre care și un minor de 16 ani), au fost preluate de către echipajele SAJ, iar alte 2 au fost preluate de către echipajul SMURD - 2 bărbați de 21 de ani și 50 de ani.

Cel de 21 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă de aproximativ 2 cm. A primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Cel de 50 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Şoferul autoutilitarei (50 de ani, din Mioveni), care conducea dinspre Bălileşti, pe DJ732, nu a oprit la intersecţia cu drumul naţional şi a virat la stânga, fără să acorde prioritate autoturismului condus de un bărbat de 30 de ani din Vedea.

 _________

Cu puțin timp în urmă, la intersecţia DN73 cu DJ732, în localitatea argeșeană Stâlpeni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un  autoturism.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj ISU cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și 2 echipaje SAJ

Accidentul s-a petrecut la bariera spre Bălilești. O autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau mai multe persoane, toate din autoturism. Ar fi implicate 6 persoane, după cum s-a spus în sesizare, dar toate ar fi conștiente și nu au fost încarcerate.ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK