Menu

TRAGEDIE. Copilul de 4 ani intrat în comă, după o intervenție stomatologică, A MURIT !

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Lumanare.JPG

 

 

 

 

 UPDATE 13 februarie:

Aseară, DSP Argeș a comunicat faptul că s-a decis suspendarea activității etajului în care erau tratați copiii, de la clinica Teddy Care, Pitești, până la intrarea în legalitate.

__________

 UPDATE 12  februarie,ora 18 55:

Conform Antena 3, băiețelul de 4 ani și 8 luni, care a intrat în comă, după o anestezie generală efectuată pentru un tratament stomatologic, la clinica Teddy Care, din Pitești, a decedat, la Spitalul  Grigore Alexandrescu din București.

I.P.J. Argeș comunică:

”Referitor la cazul copilului transportat la spital în urma unei proceduri medicale stomatologice, având în vedere modificarea situației juridice, urmează a fi schimbată încadrarea juridică în cauză, noua încadrare fiind aceea de ucidere din culpă.

Totodată, precizam că, încă de zilele trecute, au fost luate toate măsurile pentru conservarea tuturor mijloacelor de probă, iar la momentul de față se așteaptă concluzii de natura tehnică, care vor fi trase în urma verificărilor Direcției de Sănătate Publică.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”.

____________

 UPDATE:

Sorina Honțaru, directorul Direcției de Sănătate Publică Argeș ne-a declarat că, în cazul clinicii de stomatologie (Teddy Care) în care i s-a efectuat anestezia generală băiețelului de 4 ani, s-a luat măsura amendării cu suma de 20 000 lei, pentru  ”nerespectarea obiectului de activitate înscris în autorizația de funcționare”. 

Practic, clinica nu avea dreptul să efectueze anestezii generale, deși exista contract încheiat cu medic anestezist, care făcea astfel de proceduri. 

Băiețelul este, în continuare, în stare critică.

____________

Aseară, un copil în vârstă de patru ani, din Pitești, a fost  transportat, în stare gravă, la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu din București, după o intervenție stomatologică.

Băiețelul fusese la o clinică de stomatologie privată din Pitești, unde a fost supus unei anestezii generale pentru o intervenție. După ceva timp, spun surse, s-ar fi încercat prelungirea anesteziei și i s-ar fi administrat o doză suplimentară.

La un moment dat, micuțul a intrat în stop cardio-respirator și a fost chemată ambulanța. În jurul orei 19, a fost transportat, intubat, la Spitalul de Pediatrie din Pitești.  De aici a fost transferat, în comă, la București.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și se fac cercetări.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK