Menu

Accident pe DN73 cu două mașini implicate. Vinovați, ambii șoferi

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Accident-x.jpg

 

 

 

 

 

În urmă cu puțin timp, pe DN73, în comuna argeșeană Stâlpeni, sat Rădești, a avut loc un accident rutier între două autoturisme.

Din primele informații, se pare că ambii șoferi au partea lor de vină în eveniment.

Ambii se deplasau pe sensul spre Pitești. La un moment dat, unul dintre ei - 47 de ani, din Mihăești - ar fi depășit, pe linie continuă, coloana de mașini, iar în același timp, al doilea șofer - 60 de ani, din Mioveni - a vrut să vireze la stânga, nu s-a asigurat și l-a lovit pe cel care depășea neregulamentar. La testarea cu etilotestul a rezultat că bărbatul de 47 de ani, din Mihăești, se afla sub influența alcoolului (a rezultat o valoare mai mică decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat). 

Din fericire, doar unul dintre cei doi a fost, foarte ușor, rănit. El a refuzat și examinarea la fața locului și transportul la spital. 

În urma verificărilor, bărbatul din Mihăești a primit o amendă în valoare de 1885 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Bărbatul din Mioveni a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, precum și 3 puncte penalizare.

 

 

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK