Menu

O femeie din Argeș a născut al 20-lea său copil!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Mama-cu-20-de-copii.jpg

 

 

 

 

 

O argeșeancă din comuna Stoenești, satul Cotenești, a adus pe lume, zilele trecute, pe cel de-al 20-lea său copil, o fetiță, pe care a numit-o Sofia Natașa. A fost a 19 sa naștere, pentru că, înainte de micuța Sofia, a binecuvântat-o Dumnezeu cu o pereche de gemeni. Cel mai mare dintre copii are 23 de ani și e căsătorit.

Mămica se numește Georgiana Văcaru, are 42 de ani și spune că dacă o fi să-i mai dea Dumnezeu prunci, sunt bine primiți!

Familia Văcaru locuiește într-o casă cu 8 camere, baie și bucătărie, iar venitul familiei e asigurat de indemnizațiile și alocațile copiilor și banii câștigați de tată, care muncește în Germania câteva luni pe an.

Copiii se numesc Mihai, George, Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania și Filip (gemenii) și mezina familiei,Sofia Natașa.

Se iubesc, se ajută între ei și o ajută și pe mămica lor. Toți sunt sănătoși și fericiți că mai au o surioară, pe care o așteaptă cu nerăbdare, azi, acasă, împreună cu cea care le-a dat viață.

foto și info Ziaruldinmuscel.ro

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK