Menu

Elogiul Mariei Dinu de Camelia Bădulescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_badulescu_cami_maria_dinu_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Îmi plac al nebunie articolele pozitive, textele care laudă într-o lume în care la modă e hatereala.

Aşa stând lucrurile, am savurat, pur şi simplu, un text al Cameliei Bădulescu, puternică ziaristă a Argeşului, în care face elogiul Mariei Dinu, administratorul judeţului. Maria Dinu este cel mai potrivit preşedinte al PSD Argeş, crede Camelia Bădulescu, în perspectiva alegerilor care vor avea loc peste o săptămână.

Nu vreau să fac un rezumat al articolului, l-aş deforma şi v-aş lua din surpriză, vă invit să îl citiţi aici. Am însă de comentat ceva.

Nu mă îndoiesc că doamna Maria Dinu este cum o descrie doamna Camelia Bădulescu, dar nu mă îndoiesc nici de ceea ce voi spune eu în continuare.

Doamna Dinu pare a sta mai mult, prea mult în urmbă, iubeşte mediul umed. Evident că multe flori frumoase au această trăsătură, iar perlele se găsesc pe fundul mării, în cochilii, numai că PSD Argeş trebuie să fie un partid în care să zbârnâie democraţia.

Munceşte mult, cred, doamna Dinu, este un bun organizator, are o experienţă politică uriaşă, însă nu îi ştim, ca să zic aşa, orientarea politică. Pe bune şi pe cinstite, ce valori promovează doamna Dinu ? Ce viziune are, mai spre stânga, mai spre centru, mai spre dreapta, mai progresistă şi mondialistă sau mai naţionalistă şi conservatoare ?

Nu sunt membru PSD, nu dau sfaturi şi, Doamne freşte, lecţii, dar aş susţine sau nu pe cineva în măsura în care am răspuns la întrebările de mai sus.

Elogiul Cameliei Bădulescu nu răspunde semnelor mele de întrebare.

Le pun aici şi aştept, poate, cine ştie, Camelia ne va lămuri.

Cu prietenie,

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK