Menu

Bebeluș găsit mort, într-o fabrică de mase plastice. Mama a ascuns sarcina și față de familie

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Medicina-legala.jpg

 

 

 

 

 


Astăzi, în jurul orei 14, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei societăți de mase plastice din localitate, a fost găsit un nou născut, decedat.

Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie, după care ar fi abandonat nou-născutul.

Se pare că femeia, care este căsătorită și mai are 3 copii (cel mai mic are 10 ani), ar fi ascuns sarcina, și față de colegii de muncă, dar și față de familie. Aceasta ar fi spus colegilor de serviciu, atunci când au observat că-i crește burta, că are un chist. Iar azi-noapte, când sâgera, a spus că i s-ar fi spart acel chist.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, prevăzută de art. 200 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni.

Nou-născutul nu prezenta urme de violență, dar cauza exactă a decesului va fi stabilită la necropsie. Femeia audiată și condusă la o unitate medicală pentru examinare.

Cercetările continuă și vor fi decise măsurile legale care se impun, dar asta nu înainte de a se stabili dacă femeiea suferă de vreo tulburare psihică declanșată de naștere.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK