Menu

VIDEO. Gheorghe Dinescu, președintele PNȚCD Argeș: ”Singura care mai ține cu țara e Viorica Dăncilă!”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Dinescu-PNTCD-Arges.jpg

 

 

 

 

 

Recent, Consiliul Național de Coordonare al PNȚCD a votat, în unanimitate, susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, la prezidențiale.
”PNȚCD consideră că doamna Viorica Dăncilă este singurul dintre candidați care a dovedit, în întreaga carieră politică, respectul pentru principiile și valorile democratice, într-un context extrem de dificil, în care adversarii politici au promovat sistematic și agresiv un comportament profund anti-democratic și anti-constituțional, în scopul câștigării unui avantaj prin învrăjbirea națiunii. România are nevoie azi mai mult ca oricând de un președinte dedicat construcției, echilibrului și păcii sociale, devotat valorilor și principiilor democratice și Constituției, în beneficiul tuturor cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Aurelian Pavelescu.

Astăzi, președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, a susținut o conferință de presă pentru a transmite același mesaj și argeșenilor, îndeosebi susținătorilor și membrilor partidului pe care îl reprezintă: ”Singura care mai ține cu țara asta e Viorica Dăncilă!”:

 

 

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK