Menu

Incendiu evitat datorită prezenței de spirit a unui polițist

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Politist-a-intervenit-oprire-incendiu.jpg

 

 

 

 

 

 

Ziua de azi început neobișnuit, la intrarea în serviciu, pentru unul dintre polițiștii din Pitești.

Agentul șef principal Pîrvu Florian Gabriel, polițist în cadrul Secției 3 Poliție Pitești, în timp ce se deplasa către serviciu, în zona unui supermarket din Pitești, a observat un autoturism de sub capota căruia ieșea fum.

Imediat, polițistul a sărit în ajutorul șoferiței, care intrase în panică. A îndrumat-o să parcheze mașina în apropierea unui hidrant, după care i-a spus femeii să apeleze la 112 și să îi țină telefonul în timpul convorbirii, în același timp încercând să deschidă capota, care rămăsese blocată.

În continuare, poliţistul a acţionat cu un stingător pentru a opri ceea ce putea deveni un incendiu care să provoace pagube însemnate.

În zonă a fost direcționat un echipaj de poliție, format din doi polițiști, care, împreună cu colegul lor care intervenise pentru eliminarea pericolului, au liniștit-o pe femeie, speriată de ceea ce se putea întâmpla.

Ulterior, s-a constatat că evenimentul a fost provocat de un o bucată de material textil uitată la compartimentul motor al mașinii.

Agentul șef principal Pîrvu Florian Gabriel are 52 de ani și lucrează în cadrul IPJ Argeș de peste 30 de ani.
Acesta îşi desfăşoară activitatea în cadrul compartimentului Sisteme de Securitate, fiind unul dintre polițiștii cu cea mai mare experiență din cadrul secției.

Polițiștii argeșeni îl felicită pe colegul lor pentru exemplul pe care l-a oferit.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK