Menu

Tânără dată dispărută, găsită în vama Nădlac. Voia să ajungă la un bărbat din Germania, cu care vorbea pe Facebook

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Disparuta-Nicoleta-Voicu.jpg

 

 

 

 

 

Ieri, o tânără din Mioveni, Nicoleta VOICU, în vârstă de 25 de ani, a fost dată dispărută.

Ea locuiește cu mama și prietenul ei. Mama o trimisese, de dimineață, la magazin, să cumpere ceva, și Nicoleta nu s-a mai întors acasă. Odată ce și-a dat seama că nu se mai întoarce, femeia a căutat și a văzut că lipsea și o sumă destul de mare de bani din casă, dar și ceea ce putea să fie un bagaj: haine, obiecte de uz personal etc.

Tânăra, deși are discernământ, are niște probleme de sănătate care o fac vulnerabilă în fața manipulării sau exploatării. De aceea, a fost luată în calcul posibilitatea ca ideea dispariția ei să aibă legătură cu un bărbat de naționalitate română, care locuiește în Germania, și cu care Nicoleta vorbea pe Facebook, de ceva vreme. Acesta a fost întrebat de polițiști dacă tânăra este la el. Bărbatul a negat, dar totodată a zis că e posibil să fi plecat către el, pentru că așa stabiliseră împreună.

În cele din urmă, în jurul miezului-nopții, Nicoleta a fost depistată în vama Nădlac. Luase un autocar din Pitești și, într-adevăr, își propusese să ajungă la bărbatul din Germania.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK