Menu

Bărbatul care a fost lovit intenționat pe trecere, cu mașina, de un preot, a fost dus la Poliție

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie--.jpg

 

 

 

 

 

 UPDATE 23 octombrie:

După ce a fost audiat, Cosmin Dușa a fost lăsat să plece acasă, nu înainte de a fi sancționat contravențional pentru faptul că a refuzat legitimarea.

În legătură cu ierburile aruncate în iarbă, în momentul în care polițiștii s-au apropiat de el, a fost sesizat BCCO, care are competență în cercetarea și soluționarea speței.

________________

În această seară, în Pitești, zona Complexului ”2 Cocoși”, din Pitești, Cosmin Dușa, piteșteanul care a fost lovit cu mașina de un preot, pe trecerea de pietoni, la începutul lunii, a intrat într-o altercație cu niște polițiști și a fost condus la Secția 1 de Poliție, pentru audieri. Scena a fost observată de un martor, care ne-a sunat și ne-a povestit-o. În scurt timp, am avut confirmarea și am completat și golurile informației primite.

Iată ce s-a întâmplat:

O persoană a sunat la 112 să sesizeze faptul că niște bărbați ”se dau” cu mașina pe stradă, la ”2 Cocoși”, pun frâne, fac gălăgie.

Un echipaj de polițiști s-a deplasat imediat la locul indicat și, într-adevăr, au găsit 2 bărbați într-un autoturism, care făceau ce spusese cetățeanul la telefon. În apropierea mașinii era și Cosmin Dușa, pe care martorul nostru îl recunoscuse. El părea să fie împreună cu ceilalți 2 bărbați, motiv pentru care polițiștii l-au băgat în seamă și au vrut să-l legitimeze. Însă Dușa nu vroia să o facă, a devenit agitat șirecalcitrant. Însă polițiștilor le-a atras atenția îndeosebi faptul că, în momentul în care s-au apropiat de el, a aruncat ceva în iarbă. Era vorba despre un pachețel cu ierburi ce sunt susceptibile a fi ilegale.

Vă reamintim că, pe 1 octombrie, Dușa a fost lovit cu mașina pe trecerea de pietoni de către preotul Ștefan Toroabă. Ceea ce părea a fi un accident, la vizionarea imaginilor video care au surprins scena, polițiștii au observat că a exista intenție în gestul preotului și s-a deschis dosar pentru tentativă de omor. Acum, preotul se află în arest la domiciliu. Victima lui a fost internată în spital, iar acum ar fi în zile de îngrijiri medicale.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK