Menu

Campionatul Mondial de Darts: Mioveniul are 3 jucători în lotul național

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Darts-Mioveni-la-CM-2019.jpg

 

 

 

 

 

Între 7 și 12 octombrie, la Grand Hotel Italia din Cluj Napoca, are loc Campionatul Mondial de Darts.

Evenimentul este unic în istoria acestui sport, întrucât este organizat pentru prima dată într-o țară din Europa de Est și abia pentru a opta oară pe continentul european, cu excepția țărilor din Marea Britanie, care au tradiție în această disciplină.

Campionatul Mondial de darts se va desfășura la masculin, feminin și juniori, ediția din acest an stabilind un record în privința numărului de participanți. La fiecare dintre cele trei clasificări, vor fi confruntări la simplu, dublu și pe echipe.

Federaţia Română de Darts a anunțat participarea a peste 650 de oficiali și jucători, proveniți din 55 de delegații. România, țară organizatoare, va participa prin lotul de opt jucători și jucătoare, plus patru juniori, având pentru prima dată în istorie sportivi la categoria din urmă. Lotul tricolor este format din: Andreea Brad, Carmen Stoean, Oana Bîrsan, Oana Cimpoca, Alexandru Stoian, Adrian Frim, Gabriel Pascaru, László Kadar, Geanina Vulc, Ionela Oltean, Mario Spânu și Robert Badea.

CS Darts Mioveni are în lotul național 3 jucători: Adrian Frim, Gabriel Pascaru la seniori, și pe Mario Spânu la juniori.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK