Menu

UPDATE. Piteștean lovit intenționat cu mașina, de un preot, pe trecerea de pietoni. Șoferul, arestat preventiv

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Accident-semn.jpg

 

 

 

 UPDATE 2 octombrie, ora 17:

Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

_______________ 

UPDATE ora 19.40:

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare o ordonanță de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele  bărbatului de 42 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor asupra bărbatului de 33 de ani, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Când au documentat accidentul, polițiștii au văzut pe imagini că șoferul l-ar fi lovit intenționat pe pieton.Mai exact, șoferul a frânat puternic, s-au luat la ceartă, după care, în mod intenționat, când bărbatul de 33 de ani a ajuns în dreptul mașinii, a demarat și l-a luat pe capotă.

Și ca să fie treaba-treabă: șoferul este preot la una din bisericile din Pitești!

_______________

În urmă cu aproximativ o oră, în Pitești, un pieton a fost accidentat de un autoturism.

Un piteștean de 42 de ani, care conducea un autoturism pe b-dul I.C. Brătianu, dinspre centru către intersecția Calea București, nu a acordat prioritate unui pieton (barbat de 33 de ani, din Pitesti) care traversa strada pe marcajul pietonal și l-a accidentat.

Victima, un bărbat de 33 de ani, tot din Pitești, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriații și o contuzie la piciorul stâng. Acesta a fost transportat la spital.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK