Menu

VIDEO. Doi bărbați, care pescuiau ilegal, prinși de jandarmii argeșeni. Aveau peste 50 de kg de pește în portbagaj!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_jandarmi-braconaj-piscicol.jpg

 

 

 

 

 

În cursul nopții trecute, o patrulă de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei argeșene Izvoru (asigurau paza și protecția conductelor magistrale de petrol) a observat, cu ajutorul unei camere cu termoviziune, un autoturism și două persoane care se aflau pe malul unui lac. Având suspiciunea că aceștia pescuiesc ilegal, s-au îndreptat către ei pentru a-i întreba cine sunt și ce fac. La vederea echipajului de jandarmerie, cei doi au dat să fugă, dar n-au ajuns prea departe. După câteva sute de metri au fost prinși și încătușați. Amândoi sunt din orașul Costești și au 59 și respectiv 43 de ani.

În urma verificărilor, în autoturism s-au descoperit mai multe echipamente folosite la pescuit și cantitatea de 54 kg pește provenit din activitatea ilegală.

Pe numele bărbaților s-au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”pescuitul cu japca, cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare”, faptă prevăzută de art. 64, lit. j. din O.U.G. nr. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura.

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK