Menu

Argeșean reținut 24 de ore pentru încălcarea ordinului de protecție. Apoi, femeia l-a iertat

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

 

 

 

Ieri, poliţiştii din Topoloveni au depistat un bărbat de 45 de ani, din localitate, în apropierea locuinţei concubinei sale, în vârstă de 34 de ani, încălcând măsurile stabilite de un ordin provizoriu de protecție, pe care oamenii legii îl emiseseră cu doar o zi în urmă.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, bărbatul s-a îmbătat și și-a bătut nevasta atât de rău, încât aceasta n-a mai suportat loviturile și a sunat disperată la 112.
Polițiștii sosiți la locul incidentului i-au dat bătăușului ordin provizoriu de protecție (valabilitate- 5zile) în care se specifica să nu se apropie la mai puțin de 100 m de locuință și de școala celor 2 fete, de 13 și respectiv 14 ani, pe care cuplul le are împreună.

În seara de 9 septembrie, polițiștii îl căutau pe bărbat să-i înmâneze o citație și, din întâmplare, l-au observat cam aproape de casa de care nu trebuia să se apropie 5 zile. L-au urmărit și, în momentul în care l-au văzut la poarta casei, l-au ridicat.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform Legii 217/2003.
Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Dar, până să ajungă în instanță, femeia l-a iertat, motiv pentru care dosarul se clasează.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK