Menu

Un tânăr argeșean – cap de listă la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție “Al. I. Cuza”, București

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Candidat-jandarmerie-de-exceptie.jpeg

 

 

 

 

 

În urma susținerii examenului de admitere la Academia de Poliție - Facultatea de Jandarmi, în fruntea celor ce au fost declarați admiși se află un tânăr argeșean, cu aspirații înalte.

Mihai Constantin Filipov este argeșeanul în vârstă de 21 de ani, care a reușit anul acesta să promoveze examenul de admitere la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București cu media 9,60, fiind astfel primul admis. Mihai este absolvent al Colegiului Național “Ion C. Brătianu” din municipiul Pitești și a susținut, pentru prima dată, examenul de admitere la Academia de Poliție, reușind să obțină cel mai mare punctaj. Acesta a spus cu o vizibilă emoție că ce l-a determinat cel mai mult să acceadă într-o structură militară a fost faptul că a vrut să-și demonstreze că poate mai mult și că poate face față cu brio provocărilor și rigorilor militare.

Îi urăm mult succes în pregătirea profesională pe care urmează să o înceapă și suntem mândri că viitorul ne aduce jandarmi de succes, pasionați și totodată pregătiți pentru această meserie.

Din cei 67 de tineri admiși în acest an la Facultatea de Jandarmi, 9 sunt argeșeni, și toți sunt băieți.
Le urăm pe această cale mult succes în cele ce îi așteaptă și îi așteptăm cu drag să desfășoare stagiile de practică în unitatea noastră.


Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul al I.J.J. Argeș

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK