Menu

Reținut pentru conducere fără permis. A încercat să dea vina pe un copil, ca să scape

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Retinut-pentru-conducere-fara-permis.jpeg

 

 

 

 

Aseară, un tânăr rrom de 24 de ani,din comuna argeșeană Băiculești, Athos S., a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru conducerea unui autoturism fără permis pe drumuri publice.

Același personaj mai fusese depistat, zilele trecute, conducând fără permis, de către polițiști.

În noaptea de 8 spre 9 august, tânărul a călcat din nou pe bec. Pe la ora 2, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care se aflau în patrulare în comuna Merișani, au văzut în trafic același autoturism. La semnalele oamenilor legii, autoturismul nu a oprit, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui. 

În cele din urmă, după circa 2 km,  autoturismul a fost oprit. În mașină se aflau 4 persoane, 3 minori (tot de etnie rromă) și bărbatul de 24 de ani. Acesta din urmă, însă, profitase de distanța pe care o luase, la un moment dat, de  echipajul de poliție, și-l pusese la volan pe unul dintre copiii din mașină.

Toți 4 au fost duși la audieri, și rechemați și a doua zi pentru continuarea cercetărilor. Minciuna lor n-a fost una bine clădită, pentru că, într-un final, puși în fața probelor, copiii au cedat și au spus adevărul.

Autoturismul a fost indisponibilizat pentru cercetări, iar după administrarea probatoriului, în seara zilei de ieri, Athos S. a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK