Menu

Argeș. Șase dispariții în 24 de ore. Patru dintre cei dispăruți, minori

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie.jpg

 

 

 

 

 

Ieri seară, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizați despre faptul că o minoră de 16 ani, din Aninoasa, ar fi plecat voluntar de la domiciliu în jurul orei 23.15.

Minora se afla la a doua plecare voluntară, dispariţia acesteia fiind sesizată de tată şi în urmă cu două zile, pe 4 august. Poliţiştii au găsit-o pe 5 august, în comuna Berevoeşti, la băiatul pe care-l iubește, şi au încredințat-o familiei.

După efectuarea verificărilor, poliţiştii au identificat și a doua oară minora căutată, în Câmpulung, de această dată, stabilind că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a săvârşit fapte de natură penală. Plecase cu același băiat. Se pare că fata e promisă, încă de mică, altuia (sunt de etnie rromă). Însă aceasta nu-l vrea de soț pe cel desemnat ei, ci pe cel de care e îndrăgostită și la care a și fugit, de fiecare dată. 

În cauză au fost sesizaţi reprezentanţii DGASPC Argeş pentru evaluarea suplimentară a situaţiei minorei.

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la 6 dispariţii (4 dintre dispăruți fiind minori, printre care și fata de la Aninoasa). În urma verificărilor s-a stabilit că toate au fost plecări voluntare, și au fost clarificate într-un interval cuprins între 15 minute şi câteva ore.

Având în vedere operativitatea cu care au fost găsite, în niciunul dintre cazuri nu s-a declanşat procedura de dare în urmărire la nivel naţional.

Niciuna dintre persoanele dispărute nu a fost victima vreunei infracţiuni.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK